28 mars 2008

hej där ute (:
jag är hemma hos Lovisa i Gävle nu :) jag gör inte så mycket just nu, dom andra håller på och flummar massa :) haha.. det här är det bästa lovet på länge kan jag ju lova. nana, så sjukt roligt här! måste hit mer känns det som :) Anna säger hej. haha. juste.. ni vet zac , det är min och anna's schnuttn. =) vi hittade heta bilder på honom, olala!
vi skrek kan jag ju lova. jag hittade massa söt bilder på lollo's dator.. jag kan ju lägga in några! :D



sötnosarna själva =)

nej nu ska jag gå =) nana, puss pårej! <3

26 mars 2008

hejsan! :)
imorgon ska jag åkta till älsklingarna i Gävle! längtar så mycket. jag kommer hem på söndag så jag bloggar mer då och även lite bilder kommer jag bjuda på. =) ha det bra så länge. puss

25 mars 2008

Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale börjar filma High School Musical 3? i så fall kan jag lova att jag är överlycklig.

image224



"Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens ses här lämna LAX flygplats i Los Angeles och det ryktas om att stjärnorna nu kommer att börja filma sista High School Musical filmen!"

25 mars 2008

jag tråkar ut er.. men här kommer mer bilder x)

image217

image218

image219

image220

image221

image222

25 mars 2008

lite mer bilder som jag har redigerat.. bilderna kommer från http://www.deviantart.com/ det kanske inte märks sån jättestor skillnad men om man tittar noga så :)

image208

image209

image210

image211

image213

image214

image215

image216

24 mars 2008

Jag tittade nyss på High School Musical 2, den är bra tycker jag.. så söt =) Zac Efron är väl bara för snygg. eller hur? jag skulle då inte tacka nej till honom! för dom som inte har sett filmen varken 1:an eller 2:an så rekomenderar jag dom stort. grymt härliga musikaler.. jag har sett dom flera gånger om och det är inte ofta det händer.. att jag tittar flera gånger på en film!

image203



image207

24 mars 2008

lite bilder jag har redigerat.. nu igen!

orginal

image192

omgjorda

image193image194

orginal

image195

omgjorda

image196image197

orginal

image198

omgjorda

image199image200

image201

image202

24 mars 2008

hur härlig är inte den här låten? :)



jaha.. jag är dålig på att uppdatera, men hur kul är det när typ ingen läser? :) haha.. i alla fall igår var jag med malin, vi tog lite kort.. gjorde mat, mums vare =) idag har jag verkligen inte gjort någonting, är inte helt pigg.. jag har funderat.. mamma och pappa ska till IKEA i Gävle snart, kanske lördag eller söndag? och eftersom att jag ändå skulle med då, så kan jag ju lika gärna åka lite tidigare så jag hinner umgås med lite vänner där =) om jag bara hittar någonstans att bo så kan jag åka på torsdag kanske, jag vet inte :) men det skulle vara skoj, för jag saknar alla där så mycket, och så ska jag ju fota Alicia (a) nanana! eller jag vill i alla fall :D mohaha. och en grej till, låten som jag la in här över.. är det någon som har den eller kan få tag i den? (a) jag vill ha den.. Tom Jones - It's not unusual heter den :) snälla ? (a) hm.. nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, men här kommer i alla fall några bilder från igår =) hejs så länge.



image191

22 mars 2008

hejsan!
ja.. vad ska jag säga? jag har haft en underbar dag idag =) Åkte till kupolen imorse med marit, vi kom ca. 11:50 till kupolen och Cecilia och Richard från Let's Dance skulle börja klockan 12:00 så vi var där ganska perfekt.. fick någorlunda bra platser, Cecilia var grymt söt :) jag har tagit många många bilder, men eftersom jag inte vill att folk ska ta dom så lägger jag bara ut en från varje framträdande.. tyvärr, men litar inte på er ;) mahaha! Här är Richard och Cecilia. Bilderna är inte bäst, men det får duga. =) dom rörde sig så mycket ju x)

image185


Och sen klockan 13:00 efter att man fått autograf och sånt så kom Patrik ut på scenen. han är härlig =) så glad och allt, helt fantastiskt.. här kommer en bild på honom.

image186


och sen då.. klockan 14:00 kom Charlotte Perrelli ut på scen och sjöng =) grymt trevlig tjej.. haha, det var mest folk när hon var där, till Patrik köade vi kanske 1-3 minuter och till Charlotte köade vi ca. 20 minuter.. ojojoj! skillnad? ",
här kommer en bild på henne.

image187


nej nu ska jag ta och sova tror jag.. är hur trött som helst, efter att jag hade varit i Borlänge var det en snabbis hem, sen for vi till mormor och åt middag.. jaja, hur som helst.. GLAD PÅSK PÅ ER :) <3

God natt alla sötisar där ute, love / Nicole

22 mars 2008

hey, var ute med emma i 1 och ½ timme.. vi tog kort, konstigt nog =) nana, men eftersom det var mörkt så blev kanske inte bilderna bäst.. men dom är söta.. emma är söt. :)





image184

tack för den underbara kvällen <3

21 mars 2008



gjorde ett test :p haha! jag avskyr att läsa.

jaha.. imorgon ska jag till Borlänge med Marit. Richard Herrey och Cecilia Edling från Let´s dance, Patrik Isaksson, Charlotte Perrelli och Alexander Schöld kommer dit, men Alexander uppträder 15:00 och bussen går 15:20 så vi hinner inte se honom :/ han som man mest vill se ju.. jaja, gillar ingen av dom speciellt mycket, men roligt att ta kort (a) nana.. har laddat kameran, nu ska jag bara ta fram mitt autografblock.. men jag vet inte vart det är :/ haha.. fan då. ikväll är det let's dance, och jag ville dit.. men bor så långt bort -.- hm.. hatar det ju, tänk om man bodde kvar i sthlm, undra hur mitt liv skulle se ut då :p jag vet, har konstiga tankar.. nej nu ska jag looka lite på tv och försöka hitta mitt autografblock =)
ha en bra kväll. kärlek <3

20 mars 2008

dagens bild;


image172

bild på Emma och Emelie som jag tog i skolan, dom är så vackra! <3

20 mars 2008

Heeeeey :)
äntligen looov. ! idag har det varit en lugn dag i skolan, på hemkunskapen gjorde vi påskmat och sen dukade vi ett långbord så vi satt tillsammans allihopa och åt :) det var mysigt! hm.. och så slapp vi elevensval.. puh va skönt! jag skulle vara med marit efter skolan och hon hade ett prov att göra så hon kom hem en timme senare än mig, men jag åkte till mormor och träffade kusinerna och var där tills bussen kom förbi så åkte jag och marit hem till henne :) vi fotade lite och så, hon har nyss fått en ny kamera. ja, jag hade med min kamera till skolan också och tog lite bilder :) här kommer några:




image168

Emma's underbart fina ögon. <3

ha en bra kväll / Nicole

19 mars 2008

egentligen borde jag sova.. är sjukt trött, ska upp tidigt imorgon! men jag är så jävla arg på allting just nu, fyfan vad jag hatar svikare. finns det nåt värre? allvarligt, jag blir argare och argare.. men ändå så saknar jag dig. fan ! vad ska jag göra? jag litade på dig.. du svek mig och så blir jag så arg när jag ser folk skriva att dom litar på dig och att du är en ärlig vän och bla bla bla, allt du inte är.. kanske bara för att du inte svikit dom? du sviker inte dom du verkligen älskar. du sa att du älskade mig, men inte fan menade du det.. right? vad är det för fel på mig? varför kan jag inte bli accepterad för den jag är? jag hatar det här. OCH JAG SAKNAR ALICIA SÅ JAG KAN BÖRJA GRÅTA FAN! varför bor vi inte nära varandra? jag behöver ju henne.. jag behöver någon att prata med.. men alla mina vänner (äkta) bor en bit ifrån, träffar aldrig dom typ, så jag har typ ingen att prata med. jag hatar det verkligen! åh.. jag vet inte vad jag ska ta mig till , tänk om jag och Alicia bodde grannar, gick på samma skola och allt sånt, shit vilken dröm! jag kanske inte känner henne så jättebra än.. men jag vet, eller jag känner på mig att jag kan lita på henne, jag har typ så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär x 1 000 000 svårt att lita på folk.. det är det svåraste för mig, men hon känns säker. hon är en bra vän.. en sån som alla borde ha. jag har tur, för en gångs skull. tack för allt. <3
fråga mig inte varför jag skrev det här inlägget, jag behövde bara skriva av mig lite.
hej och hå , jag är arg :)

18 mars 2008

förlåt förlåt förlåt..
jag suger på att blogga.. I know! men jag har inte många läsare.. tror jag inte, så då tappar man suget. tråkigt att blogga då. jaja , idag har jag varit med marit, vi gjorde massa bus ;) nu hade jag tänkt att redigera lite bilder och titta på gossip girl.. första gången jag ser det x) jag har btw beställt kläder.. eller skor och byxor :) byxorna blev ljusblå istället för svarta.. jag har redan två par svarta och har letat efter ljusblå länge.. fast jag tror inte att jag passar i det :p men sak samma! men det är samma modell som på dom jag la ut förut (dom svarta)

image161
image160

ha det king =) <3

17 mars 2008

hej på er =)
jag har nyss letat massa bilder som jag ska göra om någon dag när jag har tid. jag hittade en otroligt söt bild på Jamie Lynn Spears. titta bara:
 
image150

söt va?

idag har jag varit hos tandläkaren.. det gick fort, så sen åkte jag till skolan. missade två lektioner. missade so-provet, så det ska jag göra imorgon istället. så jag måste plugga lite nu känner jag! men för ett par dagar sedan så redigerade jag några bilder, tänkte lägga in dom =)

orginal;
image151



orginal;
image152



jättesnabba redigeringar, och inte så noga ! men det får duga ändå.
puss på er <3

16 mars 2008

jahapp.. då va det 16 mars nurå x) haha.. hm. igår var jag sär och tog massa särbilder på mig själv med min cam (som jag aldrig använder typ) jag tänkte bjuda på 6 stycken! grymt fjant.. men men =) haha

image149

15 mars 2008

idag blev det kalas :) pappa fyller 39 år ! weiiho :) fast.. om en kvart är det inte hans födelsedag längre ;)

image148

tåååååårta, jag åt inte :) gillar inte tårta.. jag fick nåt annat istället som jag inte vet vad det var riktigt.. inte godast heller, men så mycket bättre än tårta kan jag ju lova =) happ, hejdå. haha (a)

15 mars 2008

jag vill ha massa kläder just nu känns det som. och jag behöver verkligen skor ! men så kommer man till problemet.. pengar ! jag har typ inga.. eller jag vet inte hur mycket (lite) jag har.. men ändå ! x) usch.. vill ha massa nya kläder nu.. är trött på allt jag har.
Några måsten som jag SKA ha; (från ellos)



och den här väskan är beställd från www.aikshop.se *happy*

image147

15 mars 2008

Dagens bild; [egentagen]

image142

15 mars 2008

GRATTIS CHARLOTTE :)
jag tycker hon var värd det här.
hon är i alla fall den enda i år som kommer kunna göra nåt bra i hela stora tävlingen, den enda låt som passar.

image141

15 mars 2008

Dagens saknad;

image139

om ni undrar varför jag har mitt namn på bilden är där för att det är en del som har tagit mina bilder förut.. utan att fråga ! och sånt gillar inte jag :) det är väl okej om jag godkänner det och kanske skickar på msn.. men inte att dom tar från min bilddagbok eller nåt. nej nej nej, sluta upp med det :) om det står egentagen eller så på en bild så är det jag som tagit bilden ! så fråga snälla.. innan ni tar. och dom här bilderna är egentagna som ni kanske förstod =)

14 mars 2008

Jag sitter i sal 119 och har elevensval ! sitter med Marit :) mahaha, och sebatian muppar sig lite ;)
hoppas ni får en bra dag :) <3

uppdatering 16:23
om ni undrar varför jag skrev det där korta inlägget var det bara för att marit ville stå med i min blogg.. eller alltså nej, eller orka förklara x)
haha ! bakade lite kakor nyss, pappa fyller år imorgon :) nana ! jaha.. vet inte vad jag ska skriva riktigt, haha.. mår lite blä än.. men jag var i skolan idag som ni såg på inlägget över som jag skrev.. i skolan x) haha!
nej nu ska jag ta och hitta på nåt roligare (;
pusspåer <3

13 mars 2008

jag är jätteglad.. nästa vecka på fredag ska jag åka till Louise som jag inte har träffat på ett tag nu. Jag saknar henne grymt mycket. jag hatar att bo så långt ifrån henne. jag saknar tiderna med dig Louise, min högsta önskan är att vi kan bli lika bra vänner som vi var förut ! då jag mådde som bäst, det var underbart. jag vill aldrig mista dig, då vet jag inte vad jag gör. jag är glad att jag har dig, finns verkligen ingen som dig ! du är speciell för mig, du har en jättestor plats i mitt hjärta, och den kommer alltid vara din! här om dagen tänkte jag på en sak, vi hade inte kontakten på 6 år, det är förjävligt ! jag funderade på vad jag hade missat. jag har ju för fan missat 6 år med dig ! hur kunde jag vara så dum? varför försöker jag inte hålla kontakten. jag blir arg på mig själv när jag tänker på det. jag kanske är jobbig och så, och är på.. men du ska veta att det är bara för att jag är så glad att vi har fått tillbaka kontakten, och att du finns här för mig. och jag vill inte mista dig nu.. igen ! jag skulle inte klara mig utan dig.. du har gjort allt så mycket bättre. ta åt dig av allt, du betyder verkligen jättemycket för mig. JAG ÄLSKAR DIG LOUISE ! <3

image138

12 mars 2008

mhm.. tittade nyss i malin's bilddagbok och hon var i stockholm för ett tag sedan och då träffade hon Pär, alltså fatta avis jag är ;o jag har fortfarande inte träffat honom och det känns liksom helt omöjligt ! har inte hört nåt från han på ett tag heller, låter det konstigt om jag säger att jag saknar honom? även om jag inte har träffat honom eller så? för jag gör verkligen det, fast.. alltså inte på det sättet :| fy va drygt, men när han var med i idol snackade jag med honom typ hela tiden.. nu gör man typ aldrig det längre ! så hilma tråkigt, men jag förstår honom.
7 december 07, glömmer det aldrig ! åh.. jag var helt borta den kvällen, haha x)  .. men inte konstigt, det är inte ofta man svarar "Hallå?" i telefonen och hör "Hej Nicole, det är Pär." fyfan va chockad jag blev :p hahaha.. jag trodde inte ens att det var han först, även fast jag hörde att det var hans röst och allt.. (a) han är bästast i hela världen <3

 hur söt kan man bli? :o <3

image137

kände bara för att skriva av mig lite :$

12 mars 2008

image135

11 mars 2008

nu kommer jag här igen.. med mina photoshopade bilder, sorry ! men ni får stå ut :) dom stora bilderna är orginalen.

image125



image132


11 mars 2008

båda är omgjorda.. jag tycker det ser ut som typ.. två olika personer?

image124

10 mars 2008

sötaste bilderna jag har sett tror jag. helt underbara :)

image123

10 mars 2008

tittade nyss på film.. A Cinderella Story med Hilary Duff och Chad Micheal Murray. har ni sett den? om inte.. GÖR DET! jag köpte den för typ en eller två veckor sedan och jag såg den för andra gången idag, jag är en sån som oftast bara kan se en film en gång, men den här alltså, shit. skulle kunna se den en gång till nu på en gång. så söt, och jag tycker inte om Chad så mycket, men nu efter att man sett filmen blir man ju typ kär ;) haha.. nej men alltså, han är ju så fuckin' söt i filmen, och grymt snygg.. har var snyggare för fyra år sen tycker jag x) haha ! den är ju typ inspelad 2004? aja.. den är i alla fall en favorit hos mig.

image119


10 mars 2008

hm.. jag tror att Jessica Alba har fått lite dålig hy? (;

image114

9 mars 2008

nu har jag fixat lite mer bilder.. orginalen är dom mindre bilderna som är under dom omgjorda :)

image111



jag tycker hon blev väldigt lik sin syster på bilden över, när hon fick brunt hår.

image112



och en bild på Lindsay! inte så stor skillnad, men ändå =)

image113



nu ska jag sova, är riktigt trött.. och sjuk :/ usch !
natti sötnosar :) <3

9 mars 2008

alltså.. är det bara jag som tycker synd om henne? :/ detta är ju helt sjukt. kan man inte bara låta henne vara? varför förstöra allt ännu mera? finns det någon mening med det? usch.

tur att hon har vakter.

image109

"Stackars Britney Spears har enligt uppgift blivit utsatt för ett flertal "stalkers" som förföljer henne överallt (inte paparazzis då). Detta hör inte till ovanligheten för en superstjärna som Britney Spears men nu har det tydligen spårat ur. Ett flertal av dessa obehagliga galningar har nämligen sänt allvarliga hotbrev till Britney och hennes livvakter är därför på högspänn!"



Det här är ett klipp från en Britney-fan som verkligen har tappat fattnigen.

9 mars 2008

jag sitter här och sjukar.. usch va jobbigt det är ! men jag har i alla fall mitt underbara photoshop att leka i, jag har lärt mig lite nya saker att göra.. så bilderna kanske inte är bäst direkt men vadå.. är man nybörjare så är man :) kommentera gärna vad ni tycker. Jag kommer ha orginalet stort och sen små omgjorda bilder under. :) kan vara flera av varje bild också.

Britney Spears;


image81




image84




Hilary Duff;

image87




image92



image98



Lindsay Lohan;

image101



image103



Emma Fagerberg; snyggingen själv :)

image105



image106


8 mars 2008

dagens bild;

image77

är den inte otroligt fin? det tycker jag ! och jag var tvungen att göra om den lite..
den här stora bilden är orginalet, här kommer tre fake :)


8 mars 2008

heysan!
jaha.. då var man ännu mer sjuk nurå. åh, så drygt ! min hals är typ död -.- hatar att vara sjuk! fan. men men, hm.. vad händer idag då? ingenting för min del, ska väl plugga lite.. tyvärr. någon som ska se på andra chansen i melodifestivalen ikväll? :) jag ska, helt klart. och jag hejar på Ola ju. alltså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. men vem håller med om att melodifestivalen har varit kass det här året? vilken av alla har varit bäst, tycker du? hoppas det är bra med er alla, nu ska jag hitta på något. pusspådej <3

7 mars 2008

ååh.. är inte Hilary Duff otroligt vacker? :) det tycker verkligen jag.. och det är så roligt att se henne så lycklig. Hennes pojkvän är Mike Comrie och han är ishockeyspelare. trevligt trevligt !

image76

Hilary ser väldigt kär ut .

7 mars 2008

ojojoj, Britney fick bråttom att byta om efter att hon sett det här..

image75


jahaja, idag har det varit skola dåra.. inte så mycket annat! marit följde med mig hem efter skolan.. vi sjöng lite singstar och sånt. hm, och nu känner jag att jag börjar få ont i halsen, igen ! usch usch usch säger jag bara.. jaja.. nu ska jag titta på Let's Dance ! Vem tycker du ska åka ut?

/ Nicole. :]

6 mars 2008

alltså, var inne på Byz myspace för ett tag sedan och tittade på hans bilder, kan man bli mycket hetare? ;o det borde ju vara olagligt.

image73



den här bilden är fett söt;

6 mars 2008

Zlatan har blivit pappa, igen!

image72



"Nu har alltså Zlatans förstfödda son Maximilian fått en lillebror som ska heta Vincent. Detta skedde imorse klockan 08.30 på Lunds Universitetssjukhus och det var en stolt och glad pappa som tog emot sin son"

4 mars 2008

Heeeey !
haha, idag visade jag mina mattekunskaper för pappa.
Pappa - gå och fixa lite te.
Nicole - hur mycket vatten ska jag koka?
Pappa - jag brukar ta ½ liter.
Nicole - Va?! så mycket, jag tar bara 0.5
Pappa - men det är ju ½ liter.

HAHAHA, fan va jag äger på matte :')
idag har det bara varit skolan som vanligt och jag har varit jätteyr och helt borta typ.. annars bra.
nu ska jag kika på tv ;)
puss :*

3 mars 2008

halloj där ute :)
har nyss kommit hem från skolan! idag händer det inte så mycket, måste plugga matte och NO. och så om emma kan komma till näs så ska vi gymma. har inte gjort det på länge nu. Idag i skolan var det mycket prat om Björn och glöggen (; haha.. alltså jag måste erkänna att det här var den enda gången jag verkligen skrattade åt honom. Han var rolig... för en gångs skull :) förstår att det var många som tyckte det.. right? tänkte lägga in videoklippet från i lördags på melodifestivalen. vilken av gångerna i melodifestivalen tycker du att han har varit roligast? jag tycker helt klart att det var i lördags.. han med hans glögg alltså. shit x) jaja.. nu ska jag gå och fixa lite.. ha en bra dag! <3



2 mars 2008

whohej!
nu har jag fixat bloggen, en helt ny design :) äntligen, skönt att byta lite ibland.. och jag var tvungen att göra den lite färgig (; vad tycker du om den? jahaja, snart börjar andra avenyn! någon som ska se det? det är ju ett måste, haha.. jag grät sist, när roxanas mamma dog :/ uah, inge roligt ju ! men men, det är ju bara tv ;D haha! ähm.. jag har inget att skriva just nu, skriver mer någon dag snart.. skolan börjar imorgon :| så det kanske inte blir så mkt bloggande.. men snart så.. :)
KÄRLEK <3

RSS 2.0