9 mars 2008

alltså.. är det bara jag som tycker synd om henne? :/ detta är ju helt sjukt. kan man inte bara låta henne vara? varför förstöra allt ännu mera? finns det någon mening med det? usch.

tur att hon har vakter.

image109

"Stackars Britney Spears har enligt uppgift blivit utsatt för ett flertal "stalkers" som förföljer henne överallt (inte paparazzis då). Detta hör inte till ovanligheten för en superstjärna som Britney Spears men nu har det tydligen spårat ur. Ett flertal av dessa obehagliga galningar har nämligen sänt allvarliga hotbrev till Britney och hennes livvakter är därför på högspänn!"Det här är ett klipp från en Britney-fan som verkligen har tappat fattnigen.

Kommentarer
Postat av: Malin

åh okej =) kommer nog välja 2:an tror jag :) men atck för att du svarade!

2008-03-09 @ 19:52:38
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Anonym

tack så mycket :D

oh my god. om jag vore Britney skulle jag vara rädd haha

2008-03-09 @ 22:31:15
URL: http://naaatha.blogg.se
Postat av: Emma

Haha, älskar sådana här videos. Ramlar av stolen av skratt, var det inte föresten han som typ grät och fick utbrott när han filmade sig själv under täcket för att alla var så tasktiga mot henne? xDVill du ha gratis presentkort och biokort GRATIS?

Klicka bara på länken nedanför och registrera dig! Det går ut på att samla poäng, när du har fått ett visst antal poäng kommer du kunna välja mellan en massa presentkort/biopresentkort på alla möjliga affärer! Det fungerar faktist, om du går in på länken och klickar på Referenser så finns det massa bildbevis som människor har skickat in. REGISTRERA DIG NU!http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=48650

2008-08-14 @ 11:20:45
URL: http://moonlightpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0