höstlov

jahaja, jag är ju sjuk så man kan säga att jag redan har höstlov ;] vilket jag ska ha en vecka till nu, och den tillbringar jag i Gävle med älsklingsflicksen ! fan va kul det kommer bli . jag längtar som fan, imorgon bär det av ! <3
jag måste packa, puss :*


bild från när jag fotade karin och mikaela ! :]

sjuker

shobre suckers :')
jag är sjuk , så inte puss på det. dagens puss går till att det snart är höstlov och jag åker till älskade Gävle. annars finns det inte mycket att ge puss på nu asså (n) förutom en grej som jag inte vill nämna (a) lalalaa ! jag har galet tråkigt och funderar på om jag ska ta och redigera lite bilder, om jag orkar ! (y) finns fan inte ett skit att göra när man är sjuk och det finns inga sociala på msn.. fyfan :] men man kan ju alltid äta glass, men jag är mätt så det går inte heller. tjoho (n)
nej uuusschhhh , jag bjuder på en fjollbild .. ha det bra, puussssis <3


Höst

bla bla bla , en bild jag tog i morse ! det är höst , nyss va det sommar? det går för fort..


NicolePower

aaallåha :')
skolan går bra, men inte imorgon.. för jag har prov i engelska, och jag kan inte ett skit. suger på engelska. men nu lämnar vi det ämnet. skolan idag var bra, fick träffa Nicole :') inte mig själv alltså, utan den andra Nicole ! den finaste Nicole. <3 dansen gick väl inte så bra kanske, men Nicole stöttade mig liksom , tack . i måndags hade vi foto , jag och sara gick ut och fotade nästan klart till en uppgift vi har fått. några bilder finns på Niicole-K.bilddagboken.se har bytt namn idag, ville inte heta Sajko med två o. och det är upptaget med ett -.- ska väl kanske byta namn om jag kommer på nåt bättre. får se =) japp japp. nej nu måste jag plugga. pusssss på er.


Rättvik

shobreeeeeeeee fuckers :') what's up?
idag har jag varit i Rättvik helaste dagen , med marit! vilket var trevligt, kallt, flumigt och bara så hm.. kommer inte på något :') tjoho , i'm flum! kom dit vid elva typ, gick mest runt och frös. sen typ träffade vi björn och hans kompisar! jag har fått med mig en riktig snygging hem idag, som jag länge har velat ha! men som jag dock typ aldrig kommer använda :'D bara när jag är själv. eftersom att jag inte passar i det/den? vad säger man. aja, så här ser snyggingen ut :


loveeeeeely . <3
aja , ska dra ! PUSS :*

redigering

tjopps, jag har grymt jävla tråkigt :p så sitter och muppar framför photoshop, så tänkte att jag kan ju alltid lägga upp en bild på en snabbredigering , jag blir kanske inte så mycket bättre.. men jag försöker i alla fall. det tar tid!


före
och
efter

före
och
efternu ska jag försöka hitta på något bättre -.- puss så länge. <3

RSS 2.0