förlåt

jag suger på att blogga just nu, men vafan det är sommar :)
tar nog och lägger ner bloggen, men vet inte säkert än! har inte tid med sånt här egentligen..
imorgon åker jag till v-tuna, på måndag åker jag till åland och är där i en vecka sen några dagar i v-tuna sen hem igen ! hemma om ca. två veckor..
just nu mår jag väl kanske inte bäst, gosh! avskyr kärlek :)
nej nu vill jag inte prata mer om det..
nu sitter jag här och gråter efter att jag läst det som Alicia skrev till mig. hon är för söt ! <3
alltså, jag är sjukt trött -.- usch ! måste sova snart, och packa klart :)
natti <3

19 juni 2008

Hej :)
idag har jag jobbat på hotellet för första gången, det var faktiskt ganska roligt ! trodde det skulle vara värre x) men jag kommer väl komma in i allt lite mer sen! nu sitter jag och väntar på Marit, vi ska till Olsnäs med Emelie och Sandra! vet inte vad vi ska göra där men ändå ! blir vä skoj.. haha. imorgon ska jag också jobba.
nu har marit kommit, nu väntar jag bara på att emelie ska smsa!
nej nu ska jag gå !
puss på er

Singstarkväll

Hey på er :)
Jag, Sandra, Emelie, Marit, Simon och Fredrik sitter nere i min källare och sjunger singstar, eller ja.. Marit sover typ x) men okej, alla andra sjunger :) det är fett trevligt! Thomas var här förut också, men bara en snabbis. snart är det final också, jag är i samma lag som Sandra. och Emelie är med Simon och Fredrik!
Annars har jag inte gjort så mycket idag, var en sväng till Olsnäs.. var och kollade hur det var på sommarjobbet orka förklara xD och så har jag varit i kiosken med Emelie och ätit glass :)
nej nu ska jag kila! ha det toppen. puss puss puss <3


Sommarlov

jag kan inte fatta, det är sommarlov.. det känns inte alls så!
och gud vad jag grät på skolavslutningen, det var det värsta jag varit med om på riktigt länge..

"fortsätt fotografera, du kommer gå långt." men hallå, jag blev rörd och så började jag gråta sen grät jag tills jag var ensam kvar. det var ju hemskt jobbigt! jag trodde det skulle vara lättare, men fyfan vad jobbigt det var! jag kommer sakna alla så jävla mycket, och så säger dom att man kommer ses. men om dom flyttar värsta långt? nej, det här funkar inte! bajs på alla som flyttar :) jag kan lägga in en bild från skolavslutningen..sen måste jag nog sova, har inte blivigt så mycket sömn dom närmaste nätterna.


det blev kramring :) kommer sakna er!

Powerpuffpinglor

Vart ska jag börja? dom senaste dagarna har varit dagar jag aldrig kommer glömma.. Imorgon är det skolavslutning :( fy vad tråkigt ! jag kan lägga in bilder och skriva om dom istället :)


Temafest på brandmannen, temat var Grease! det var väl så där.. både roligt och tråkigt ibland.
Avslutningsfest i Tibble.. det var hur roligt som helst! vill gärna göra om den dagen :) på bilden är det jag och Emma <3

Åkerö rock ägde sönder :) Jag, Yngve och Emma är fett kooola.. och vi är powerpuffpinglor :)

Efter Åkerö rock blev det tårta på Emmas golv, Robert, Yngve och Emma på bilden! :) tevligt vare.jao jao .. imorgon är det då avslutning, vilket jag inte alls ser fram emot.. längre ! fyfan vad jobbigt det kommer bli. men men, hoppas ni alla har det bra. måste sova snart. är jättetrött..
pusspåer <3

9 JUNI 2008

Hej allihopa :)

nu har jag fixat min bloggdesign.. vad tycks? jag ville ha lite sommar över det hela.. men jag vet inte riktigt hur det blev ! jaja.. ikväll ska jag på temafest. Marit ska komma hit snart och så ska vi fixa lite typ.. sen ska vi åka in till Leksand! :)
nej nu måste jag ifrån den här dumburken! :)
puss så länge <3

7 juni 2008

jaha.. hey :)
Idag är det varmt ute.. fast det är inte lika varmt som det var igår, ganska skönt faktiskt, det blåser lite! jag väntar på mamma som duschar just nu, vi ska till Fornby för jag tänkte gå upp i byn lite och fota! och sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska fota nåt mer :) nana.. jag kan ju inte bara sitta inne här hela dagen och dega ;)
här är en bild som jag tog för några dagar sedan:vi är lediga på måndag.. grymt härligt :) sen är det bara fyra dagar kvar i skolan, på måndag-kväll är det temafest på brandmannen, det är grease som tema.. usch men okej. :p på tisdag är det städ&mysdag i skolan och på kvällen är det skolavslutningsfest i Tibble, sen på onsdag är det Åkerö-rock, på torsdag är det utedag och på fredag är det skolavslutning.. :) trevligt trevligt..det har gått så fort, jag går ut nian redan? det kan inte vara sant.. haha. men men, nu ska jag kila. vi hörs ! pusshej <3

ps. ikväll kanske det kommer en ny design på bloggen ;)

I'm back

hej på er. :)
nu är jag tillbaka efter dataförbudet som jag gav mig själv.. jao jao =)
har hänt så mycket.. men jag orkar givetvis inte skriva om allt.. haha!
jag har fotat lite, här kommer nån bild på en blomma som jag tog förut.

image256

hoppas ni alla har det bra! jag slutar skolan den 13 april, fredag till och med, undra om det blir någon otur? :p när slutar ni? eller slutade?

RSS 2.0