29 februari 2008

image71

29 februari 2008

Hey igen! :)
har nyss fixat http://aennenna.blogg.se/ blogg ! så nu tänkte jag ta och blogga lite.. nu när jag har tid :)
ikväll är det ju Danny x2 på TV , både Let's Dance och Så Ska Det Låta.. men det ska jag spela in och tittar jag på Let's Dance :) han är ju med Putte i Så Ska Det Låta.. dom kommer äääääga ! PUTTE <3 (a) nanana! så jävla söt. :) jag sitter och redigerar lite egobilder som jag tog igår när Emma hade gått hem.. men dom tänker jag inte lägga ut på bilddagboken så att alla mina vänner ser, för då kommer dom tycka massa som jag inte vill :p haha, men jag kanske, kanske, kanske lägger ut några här på bloggen :) vi får se !
här är i alla fall några bilder från igår ;


Jahaja, snart börjar skolan igen dåra ;o usch.. orkar inte ! det är väldigt mycket vecka 11 så då blir det inte så mycket data eller bloggande skulle jag tro.. men vi får se, sen är det ju faktiskt bara tre skolveckor tills det är lov igen, skönt som fan! (a) nej men nu ska jag fortsätta redigera bilder. :) see yaaaaaaaah ! (; <3


29 februari 2008

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej.. och förlåt för att jag är så seg på att blogga!
Igår var jag med Emma, vi gick en promenad på ca. 2 timmar.. så härligt :) jag tog lite bilder också, men dom kommer nog in lite senare på bloggen, inte alla bilder (; priiiiivat ! haha, skämta.. nej men , nu ska jag börja fixa Anna's blogg, men jag ska försöka vara bättre på det här med bloggandet :) jag lovar (a) ha det bra så länge.. vi hörs <3

25 februari 2008

image61

23 februari 2008

Grattis till BWO och Frida! :)

image60

Killen som sjöng med Frida var ju riktigt jävla söt.. någon som vet om han har myspace? x) hittade inte honom.. eller jag vet ju inte ens vad han heter! nanan (a) hjälp mig att hitta honom? :) kärlek på dig i så fall ! <3

23 februari 2008

image59

23 februari 2008

hej å hå!
min uppdatering på bloggen har inte varit den bästa på sista tiden! fy på mig. men nu har jag tid att skriva lite, nu har vi äntligen lov :) så skönt, är så trött på skolan! imorgon kommer mina kusiner.. drygare kan det inte bli (; snäll jag är. och jag vet inte, men kanske kanske kanske har jag sån tur att jag får åka till Lollo .. saknar ju henne grymt mycket :o  och det blir ju ett stort + att om jag åker så får jag ju komma bort ifrån den här lilla byhålan.. jag hatar den :) siljansnäs, haha ! usch. nej nu ska jag sluta mobbas.. idag har jag fotat lite. blev inga bra bilder, men sak samma! 

här är några bilder ifrån några dagar tillbaka;



Nej nu ska jag dra! orka sitta här :) pusssssss&Kraaaaaaam <3

//
image58

19 februari 2008

sho :]
förlåt för den sega uppdateringen ! men har väldigt mycket att göra just nu, mycket med skolan och så. Idag har det varit en lugnt dag i skolan men har haft ont i huvudet till och från.. inte roligt, jag tror att min moster kommer hit snart.. inte säker, men hon ska kolla på min dator i fall hon kan fixa mitt trådlösa bredband! så då får jag träffa mina små småttekusiner igen :) dom är typ 1 ½ månad nu tror jag, så söta :) ska se om jag får några fina bilder på dom också.. kanske kommer ut i bloggen om jag blir nöjd med något kort (; nej jag har prov i HK på torsdag så nu måste jag plugga ! usch..
mycket massa kärlek / Nikkii

16 februari 2008

Bilder från helgen;



mer bilder finns på http://culliis.bilddagboken.se/
kommentera gärna!

16 februari 2008

tjaao :)
Sitter hemma hos söt-malin i Djura :) har varit här sen igår.. Paula är också här! Mycket trevligt, vi har tagit typ 500 bilder och så har vi sjungit singstar, tittar på film och tittat på Let's Dance så klart ! och Danny gick ju vidare, åwh.. han var helt grym. vet inte riktigt vad vi ska göra nu, vi skulle fota men mitt batteri i kameran tog slut men jag tror att Paula håller på att ladda sitt batteri.. så vi kanske ska fota lite ändå dåra :) det blev ganska sent igår/idag.. typ 4 på morgonen eller nåt gick vi och la oss, och så gick vi upp typ halv elva ! hahahahah, jag brukar liksom sova till 1-2 när jag är uppe till ett på natten, så det blev inte så mycket sömn i natt.. men jag överlever ! Hoppas ni hade en jättebra alla hjärtans dag i förrgår :) haha, jag bryr mig inte så mycket om den dagen faktiskt.. men shit the same ! nu ska jag kila och vara lite social med mina vännor ;)
LOVE / Sajko!

14 februari 2008

hey sötisar.
idag har skolan var i Granberget och åkt slalom/pulka/snowboard dåra.. och Marit har tagit några kort, jag med ! men jag vet inte när jag har fått internet på min dator så jag vet inte när dom kommer in på bloggen. har även filmat. det var då meningen att jag och marit skulle åka pulka, men fyfan va tråkigt det var x) jag försökte tvinga henne att åka slalom, men icke det.. så jag fick åka med andrea, lisa, denise och tove istället :) så dagen var helt okej ändå! men imorgon är det vanlig skoldag -.- men sen du, då blir det Djura i think :) malin and paula! yeey , nice nice nice (a) jaja.. nu ska jag hitta på något !
ha en bra alla hjärtans dag!
/ Nicole

image41

13 februari 2008

hahaha, bara för att jag skrev att jag inte hade fått svar av pär på länge idag.. så fick jag så klart ett idag :') mihihi (a) redovisningen gick väl helt okej.. kunde mer utantill den här gången, så det var ju skönt! imorgon ska vi till Granberget på utedags grej.. jag ska ju då åka pulka, (; men jag tror jag ska fota mest :) tänkte ta med min kamera och ta lite bilder, nanana ! i helgen dåra, blir det av ! jag ska till Malin :) paula kommer också, så det blir trevligt. och vi ska ha läst ut en bok tills den 18:e och jag har typ 300 sidor kvar ;o tänkte gå och lägga mig halv tio, men vafan alla i skolan idag sa att programmet Klass 9A var så bra, så jag var tvungen att se på det på svt.se och det var faktikt bra.. vilken matte-lärare alltså, fett härlig :) grek också.. STORT plus ! Grekland is the shit , yeah (; jaja.. nu måste jag nog stänga av datorn och läsa lite ! ha det sweet ..
ciaaooo / sajko

13 februari 2008

heeeeeeeeeello :)
idag gick skoldagen inte alls lika fort som igår ! typsikt.. jag hatar skolan just nu, vill bara ha sommarlov ! och sen börja gymnasiet, skulle inte sitta helt fel om det blev sommar om en vecka :) ikväll är det föräldrarmöte, och det betyder redovisning för min del ! uaaaah ! riktigt segt, ska tillbringa min kväll i en skolmatsal -.- ahja, kunde varit värre :) jahapp.. vad händer i era liv då? mitt liv är riktigt jävla segt och tråkigt , och jag hatar det ! gör det bättre åt mig? mja.. pär har inte svarat mig på ett tag nu och han är typ aldig inne på msn? men nu jävlar börjar det hända grejor ! i'm so happy . och min engelska suger, så därför skriver jag på svenska (;
nu ska jag gå min väg !
vi hörs&ses kanske :)
Kärlek / NICOLE

dagens snygg-bild, Mattias !

image40

12 februari 2008

hejsan svejsan!
idag gick dagen väldigt fort, jag är riktigt trött. somnade till vid sex någon gång, och vaknade när mamma ropade att det var mat.. hm.. hittade min gamla dagbok nyss och började läsa igenom den, haha.. står ju inte alls Pär Stenhammar på varje sida (; nanan (a) imorgon är det redovisning på föräldrarmötet ! uscha, jag hatar sånt.. men vafan, dom tyckte att det var bra sist vi redovisade så det går väl bra den här gången också :) hoppas jag! amanda, madde och tobias är inte med imorgon, utan det blir carro, lisa och amanda istället. blir nog lika bra ändå (; ehm.. jag var inte riktigt vad jag ska skriva.. på torsdag är det alla hjärtans dag, ska ni ge något till någon? jag skulle bra gärna vilja skicka ett kort till Pär, men jag vågar inte x) haha.. eller så till killen jag gillar, men jag vågar inte ! hey, jag är en fegis.. i know :) hahahaha.. idag på svensk/engelskan så lyssnade vi på värsta roliga låten xD jag och Marit satt och asgarvade hela tiden, och alla andra var typ tysta (a) men vafan, den var rolig. jag kommer inte ihåg vad den heter, får kolla sen! eller höra med marit.. får se. tänkte om den kanske finns på youtube? jaja, nu ska jag kika lite på bilddagboken. pusshej / sajko

10 januari 2008

tooodelooo :)
jag sitter i min säng nu och har inte ork för någonting alls, eller jo.. jag vill fota, men jag vet inte riktigt! vill inte göra det när min bror är hemma, om han kommer in i det rummet jag ska var i och ja.. haha x) jag vill typ sminka mig coolt, men jag suger på att sminka! den här helgen har gått riktigt fort, eller hur? :o det är sjukt , imorgon är det skola igen -.- usch, jag orkar inte med skolan!  på torsdag ska vi till Granberget och åka typ skidor och sånt, fast jag och Marit ska åka pulka :) mahaha, jag vet inte om jag ska ta med min kamera kanske? fast iofs den kan ju komma bort, men vi får se hur det blir. vad har ni gjort idag då? och vad ska ni göra? själv har jag inte gjort så mycket, städat lite och jag har ingen aning om vad jag ska göra heller. men nu ska jag försöka hitta på något.
pusshejs, / sajko

9 januari 2008

Grattis till Amy och Christer..

image39

9 januari 2008

jag sitter och tittar på melodifestivalen nu! någon mer som gör det?
snart får man veta vem/vilka som går vidare.. oh shit, nu fick man veta den ena! Christer Sjögren gick vidare ;o men gud, han sög ju! aja.. någon som tyckte det var bra? Björn var ju nyss med, han är helt sjuk ju.
Nu ska Christer sjunga, usch usch usch usch! sorry, men låten är inte bra, inte han heller.. hoppas någon bättre än han går vidare som andra person. men att han gick till final fattar jag inte, jaja.. nu ska jag fortsätta titta! och "njuta" av Christer´s låt. *host*

Björn:

image38

9 februari 2008

hej hopp!
jag har precis bakat en tårta, som inte är helt klar än, men den är inne i ugnen! den är klar om 11 minuter.. jag har varit sugen på att baka den jättelänge nu och äntligen har jag gjort det, hoppas bara på att den är god! :) men den ser så god ut , så jag tänkte faktiskt ta och skriva in receptet här på bloggen i fall någon av er skulle vilja göra den :)

Sachertårta!

10-12 bitar
Ungstemperatur 175 grader
Form; rund slät, ca. 2 liter


Botten;
175 G mörk blockchoklad
6 ägg
1 DL socker
175 G rumsvarmt margarin eller smör
1 ½ DL florsocker
1 TSK vanilj- eller vanillinsocker
3 DL vetemjöl
½ TSK salt

Fyllning, garnering;
5 MSK aprikosmarmelad eller -puré (man kan även ha apelsinmarmelad)
125 G mörk blockchoklad
2 MSK margarin eller smör

Bottnen;
- Värm ugnen. Smörj och bröa formen.
- Smält blockchokladen, låt den svalna.
- Dela äggen i vitor och gulor. Vispa vitorna till fast skum. Rör ner sockret.
- Rör fett ocg florsocker poröst. Tillsätt gulor, smält choklad och vaniljsocker. Blanda ner mjöl och salt. Vänd försiktigt ner äggviteskummet. Häll smeten i formen.
- Grädda i nedre delen av ugnen ca. 35 minuter, Kakan ska inte vara helt torr inuti. Låt den svalna lite innan den stjälps upp och får kallna.

Lägg ihop och garnera tårtan;
- Dela kakan i två bottnar. Bred aprikos- eller apelsinmarmeladen mellan bottnarna och ovanpå.
- Smält chokladen till garneringen och blanda den med fett. Det gör att glasyren blir mjukare och inte spricker när tårtan skärs.
- Bred chokladen över tårtan, även kanterna.
- Servera med lättvispad grädde.

Hur man smälter choklad;
- Bryt chokladen i bitar.
- Lägg chokladbitarna i en djup tallrik, eller skål och ställ den över en kastrull. Ställ kastrullen på plattan och låt det börja koka lite smått, sänk sedan till 3-4 någonstans. Se till att chokladen inte nås av vattenångan, då blir den hård och grynig. 

Nu har jag precis varit nere och ställt ut den i kylan så den ska svalna lite fortare. så snart ska jag börja med garneringen! mums ! :)
i hope you like it.
love / nicole


image37

9 januari 2008

god morgon eller bara hej :)
jag vaknade typ nyss, har inte hunnit göra så mycket än dåra! idag var det tänkt att jag skulle baka en grejs, (vet inte vad det heter) man ska ha sex ägg, vi hade då bara ett ägg hemma ! så när mamma har vaknat ska jag säga det till henne så får hon antingen gå till grannen eller åka och köpa :) alltså hon har jobbat natt, det är därför hon sover x) annars är det bara jag som sover länge i min familj! ehm (a) hm.. hon kanske är vaken nu ! jag hör nåt, men jag vet inte, får gå och titta !
och juste, jag kanske har sagt det här. men så fall får ni höra det igen! Om det är någon som vill ha hjälp med bloggdesign så kontakta mig, jag hälper mer än gärna till :)
det jag behöver veta om jag ska hjälpa till är;
färger på text och bakgrund.
bilder till headern
text på headern
och så får ni ändra erat lösen på bloggen så jag kan gå in och fixa den,
och ja ni kan lita på mig , jag typ byter inte lösen eller nåt. så att ni vet.
tack för mig, och kommentera eller nåt på bloggen om ni vill ha design så får ni min msn! :)
puss&kram / Nicole

8 januari 2008

tjo.
vet inte riktigt vad jag har att säga idag faktiskt, har varit i skolan och så har jag varit på gymmet med emma.. fast det var inte så roligt idag, spingbandet funkade inte. men jaja, sak samma.. vad händer ikväll då? Någon som ska se på Let's Dance? rösta på Danny då (a) nanana!
nej nu måste jag hitta på något roligare än att sitta här.
mitt liv suger :) hejs  / nicole

7 februari 2008

det går inge bra för mig med engelskan! jag hittar inge roligt fakta om William. men vet ni vad.. jag såg nyss att jag hade fått svar av Ron Pope :) jag blev glad !

"Music is pretty much my main interest...
I like to read a lot, too, but it's all part of the same thing...
words and music are my two great loves."


så.. vad svarar man på det där? :)
jag suger på engelska !

nej nu måste jag skriva klart, usch och fy på mig som sitter här !
love / Nicolen!

7 februari 2008

Grattis på födelsedagen Josse!
idag är den din dag och jag hoppas att den blir toppen.
15 år, tre händer.. som du har längtat efter :)
<3

7 februari 2008

hejsan hoppas !
idag har det varit en bra dag.. har varit ovanligt glad dom senaste tre dagarna och fråga mig inte varför. för jag vet inte :) idag kom erica tillbaka till skolan, jag känner dock inte henne så bra, men jag tycker att hon verkar vara en otroligt trevlig tjej. och hon är verkligen stark! jag har tänkt på henne väldigt mycket faktiskt.. den otroligt söta erica :) verkligen jätteroligt att hon är tillbaka i skolan. nanana, jag sitter och lyssnar på alicia's musik och skriver blogg, kan det bli bättre? nej, bara sämre, för snart ska jag börja leta fakta om William igen -.- ska vara inne imorgon och jag har typ en halv A4:a med fakta, på tok för lite ! hm jaja.. nu lyssnar jag på Alvaro :)
nu ska jag plugga !
/ Sajko

6 februari 2008

dagens bild; /egentagen/

image36
vad tycker du?

6 februari 2008

Någon (kommer inte ihåg vem) - usch, vad svettiga och varma dom är!
Nicole - men tänk på barnen i Afrika som fryser.
(jag kom på att det är varmt i Afrika)

Anonym - Hallå, Shakespeare's pappa.. var det John Lennon?

Nicole - vi har nog lite barn i oss fortfarande.
(lät som att vi hade fött och att det fanns lite kvar) xD

och juste, jag tycker om The Lips mycket ! fick ett jättegulligt svar idag ! :)
och en grej till som jag inte kommer ihåg om jag sa, dom där videoinläggen kommer tyvärr inte (dom från när jag var med Emma) det funkar inte att lägga in på datorn ;o fett mupp.. men men ! får använda pappas kamera till filmning. funkar mycket bättre !
aja, nu ska jag typ sova snart.. eller har fortfarande inte hittat fakta om William :| åuh!
natti och puss och kram och chips och salamidam <3

6 februari 2008

profilbild på myspace?
jag har problem att välja -.-
ehm, okej! jag byter typ varje dag ändå :)



dom här bilderna kommer nog vara dom som används nu ett tag fram över ;o
och alla är i typ samma färg för att dom passar till min profil om ni undrar (;

6 februari 2008

haaaaalloj! :)
sitter här och jobbar lite engelska.. fett segt ! jag letar fakta efter William Shakespeare.. hittar typ inget roligt fakta och ingen bra sida att leta på heller för den delen! har du något tips på någon bra sida? den ska vara inlämnad på fredag (?) tror jag, och hoppas ! för då tror jag att jag är klar. har inte hänt så mycket idag, skolan så klart och sen när jag kom hem började jag fixa med mitt rum , plockat ur massa grejs och sånt.. ska byta rum så har flyttat upp sängen idag så ikväll ska jag sova där, men det dröjer lite innan vi ska börja göra om rummet eftersom vi håller på med hallen så den ska bli klar först! :) men som småning om så hoppas jag på att ha ett rum jag trivs i.
nej nu måste jag leta lite fakta !
pusshejs / Nicole


Min framsida till Shakespeare;

image30

5 februari 2008

hey!
jahaja, då var redovisningen på stormötet klart.. gick ganska bra, var ju inte toppen! men det var ju första gången.
Nicole - jag är jättenervös.
Tobbe - men tänk att alla är nakna så går det bättre.
(lite senare när allt folk är där)
Nicole - jag är jättenervös och dom är INTE nakna :|

det var faktiskt roligare när man hörde det där :p sen efter allt när vi skulle gå till bilarna
Nicole - föräldrarmötet är på onsdag
Emma - Den 13:e va?
Nicole - ja! Vilket datum?
haha, ibland är jag lite.. ehm, seg :) men whatever.. skoldagen var helt toppen idag! jag hade massor med energi och allt var på topp.. på SO:n har vi en ny "lärare" som typ utbildar sig till SO lärare.. eller nåt sånt va det :) Hon är riktigt trevlig och söt! mitt första intryck på henne var typ "hon är nog jättesnäll" och jag tror jag har rätt :) aah , i alla fall! var hemma hos Klara på hålen, mycket trevligt! och så hilma mysigt hus, jepp! :) men nu har jag bara mega ont i huvudet :| lite jobbigt, men men :) hoppas ni har haft en bra dag !
Love / Sajko!

tema; glädje
dagens bild:

image29

Ron Pope!

4 februari 2008

jahapps, då var designen klar då :)
vad tycks?
hm.. har bara ändrat headern och lite färger.. men ändå (a)
inga videoinlägg ikväll.. orkar inte, kanske imorgon om jag hinner :)
hoppas ni har haft en bra dag!
massaaaaaa kärlek / Sajko

4 februari 2008

Yooooooooooo !
läget? (; här äre chill!
har nyss fixat mig och så, duschat liksom..
har varit på gymmet ju! :)
fett nice det var idag, va där 2 timmar..
och ja, vi var typ själva ett tag men i början var det typ 2 pers där
så inte så farligt (; haha!
jao.. när jag och emma väntade på bussen så kom vi på värsta raplåten!
N - Yooo, jag heter faktiskt Nikkii, och detta är..
E - Emmzzz!
N - Vi äger på att rappa.
E - Du suger på att nappa.
N - Så kom inte hit och röva.
E - För då blir ni tondöva!
bäst va? :D haha, yes.. ibland äger man liksom !
juste, va med henne igår och vi filmade massor och jag tror det kommer in några filmer på bloggen snart.. ikväll kanske om jag hinner!
jag ska också fixa om min bloggdesign, eller bara headern!
och om det är någon som vill ha design av mig så är det bara att säga till så fixar jag så fort jag har tid :)
aaaaja! nu ska jag dra mig...
hare chill !
kärlek !/ Nicole

4 februari 2008

Shoo bree !
Skoldagen gick väldigt fort idag tycker jag,
hade SO-prov.. gick väl så där :) hoppas på ett G ;D
men man vet ju aldrig!
imorgon ska vi redovisa Polen/Tyskland grejsen på STOR-mötet!
uscha, känner mig väldigt osäker..
jaja, om emma har skjuts eller nåt ska hon komma hit så vi kan gymma.
och jag stör mig grymt mycket på bilddagboken när dom ska hålla på och fixa hela tiden -.-
står så här;
"Bilddagboken är snart tillbaka..."
riktigt jävla segt!
ähm.. jao!
idag på hålet när jag loggade in på myspace och såg att jag hade fått svar av RON POPE !!!
hey, jag blev överlycklig! han är en av dom bästa, verkligen!
hans röst är så härlig, någon som har låtar med honom? säg till då så får ni min msn (a)
lalala (a)
Emma ringde nyss och sa att hon kommer till klockan fyra,
så då jävlar ska vi ta i (;
men nej, nu ska jag kika runt lite på internet eller alltså.. äsch! :)
vi hörs och ses och skit ! <3

3 februari 2008

hej alla sötisar där ute :)
idag ska emma komma hit och plugga lite SO, hm.. jag kan ingenting!
ska snart stänga av datorn och plugga lite innan hon kommer.
jag skulle egentligen bara lägga in Alicias nya låtar jag fick igår på min mp3 och mobil,
men jag fastnar ju här -.- så klart! myspace och bilddabokens fel (a)
och det snöar sjukt mycket ute :o men men, kan ju vara roligt om det blir någon fin dag ska jag ge mig ut och fota :)
åååh, hey nu blev jag överlycklig!
Kolla vad det stod på SVT / andra avenyn!

"Nu är det klart - SVT:s långserie Andra Avenyn kommer att synas i rutan även nästa säsong. Ytterligare 105 avsnitt ska produceras för att sändas efter sommaruppehållet"
105 avsnitt till !!!! :D fett ju, yeey !
Någon som ska se på andra avenyn ikväll?
image28



Puss och kram salamidam!


2 februari 2008

hallå hallå :)
jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg,
jag håller på att plugga SO.. går ganska bra,
måste bara lära in mig det mesta nu.. sen funkar allt som det ska ;)
ähm.. kanske inte, men whatever !
vi har i alla fall fått nya grannar nu (igen)
jag fattar inte ens hur folk kan flytta hit..
fick nyss nya grannar och nu igen, har typ bara gått en månad ;o
jag hatar s-näs så fattar verkligen inte hur folk vill bo här.
det är ganska sjukt, men folk är inte så smarta ibland :)
speciellt inte mamma och pappa, eller jo mamma..
för hon vill flytta tillbaka till stockholm, men det är så jävla dyrt.
jag är arg på det, x)
jag sitter och lyssnar på "a drop in the ocean" med ron pope (den jag la in igår)
hittade honom på myspace. *överlycklig* och han hade låten där så jag la in den på min myspace profil..
och ni får gärna bli kompis med mig där :) http://www.myspace.com/crazynikkii
jaja, nu måste jag nog fortsätta plugga så jag får in nåt i min sega hjärna ;D
vi hörs, ciaaaaoo <3 / Nicole.

1 februari 2008

Idag när jag skulle öppna glasspaketet;
Nicole - Man ska pulla den här!

hahah, alltså det stod "pull" på den där grejen där man öppnar och det blev lite fel när jag sa det xD

Idag på matten;
jag sa något till Per och han hörde inte.
Carl - Vrid upp öronsnäckorna!
Sebastian - men han måste ju vrida fast dom?

fattar ni? xD kommer inte ihåg riktigt hur det var dom sa, men kul va det..

1 februari 2008

hahahaha, han är så söt :)


Darin Zanyar

1 februari 2008

hei där,
hoppas allt är bra !
nu är den en ny start på en ny månad.. ta det med ro :)
nanan, själv ska man bara plugga nu dom första dagarna :/ usch!
har SO-prov på måndag.. hata.. och så har vi prov på tisdag och torsdag, i svenska..
mh.. jobbigt ! men men, jag för väl göra det bästa av .. ja , vad man nu säger :)
och på tisdag är det stormöte skit sak och dokumentationsgruppen om Polen/Tyskland (där jag ingår) ska redovisa bildspelet (med mina bilder) xD haha, jag måste prata högt ;o uuh!
jag hatar att prata inför folk, stammar säker massor..
hm, idag har vi i alla fall musiken avklarad. puuh!
så skönt, han sa att det var bra och att han var nöjd? :o mja, tveksamt =)
men men, en grej till innan jag ska plugga!
Är det någon som har A drop in the ocean med Ron Pope?
Jag är i behov av den.. snälla? Någon som har eller kan ladda ner?
vill verkligen ha den, helt underbar låt.. jag älskar den! här är den från youtube:



ha en bra kväll !! :)
Love / Nikkiisen!

RSS 2.0